Ryhmät

Ryhmien tavoitteena on löytää ja vahvistaa selviytymiskeinoja, työstää väkivaltaan liittyviä kokemuksia ja annaltaehkäistä tulevia väkivallan tekoja. Ryhmät tarjoavat myös vertaistukea samaa kokeneiden kesken.

 

Ennen ryhmiin osallistumista käydään työntekijän kanssa henkilökohtainen keskustelu.

 

Tulevia ryhmiä 2023:

 

 

Kehomieli-ryhmä kaikille väkivaltaa kokeneille sukupuoleen katsomatta järjestetään keväällä 2023 torstaisin klo 17-19 ajalla 27.4. - 15.6.2023 Tampereella.
Toiminnallisen ryhmän tavoitteena on vahvistaa kehotietoisuutta ja minäkäsitystä. Katso ryhmän mainos linkistä.

Kysy lisää ja ilmoittaudu haastatteluun 6.4.2023 mennessä jukka.aho@setlementtitampere.fi/ p. 050 4481792 tai jaana.rautakorpi@setlementtitampere.fi/ p. 050 4008779.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turvallinen riitely -viikonloppuryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat löytää turvallisia tapoja käsitellä ristiriitoja ja erimielisyyksiä. Riidatonta parisuhdetta ei ole olemassakaan, mutta miten käsitellä erimielisyyksiä niin, että molemmat tulevat kuuluksi ja ymmärretyksi? 

Ryhmään voi tulla oman kumppanin kanssa tai yksin ja se kokoontuu kolmena lauantaina 15.4., 6.5. ja 2.9. klo 10 – 16.00 Tampereella.  Ryhmä toteutetaan Setlementti Tampereen Väkivaltatyön ja Tampereen perheasiain neuvottelukeskuksen yhteistyönä.


lmoittautuminen 31.3. mennessä: Päivi Segerroos, p. 050 4767674 tai sähköpostilla: paivi.segerroos@setlementtitampere.fi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Aggressionhallinnan ryhmä miehille, joilla on vaikeuksia hallita omaa aggressiivista käyttäytymistään lähisuhteissa. Ryhmässä pyritään lisäämään aggression hallinnan taitoja eri tilanteissa. Tavoitteena on löytää vaihtoehtoisia keinoja ilmaista suuttumusta ja oppia käyttäytymään rakentavammin ja ilman väkivaltaa, silloinkin kun on vihainen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ryhmään 17.4. mennessä: Samu Hisso, puh.045 881 4514, samu.hisso@setlementtitampere.fi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Myrskylyhty-ryhmä on vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kokeneille naisille.
Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2023.
Tarkempi mainos päivitetään tähän viimeistään elokuussa, mutta ryhmään voi hakea jo nyt: pvk@setlementtitampere.fi